BMAIR Ohjaamon suodatusjärjestelmät

Suodatinjärjestelmä on tarkoitettu saastuneissa ja mahdollisesti vaarallisissa ympäristöissä käytettävän kaluston ohjaamoon. Ohjaamossa työskentelevän terveys on suoraan riippuvainen puhtaan hengitysilman tarjonnasta.

BMair2

Suodatinjärjestelmä on tarkoitettu saastuneissa ja mahdollisesti vaarallisissa ympäristöissä käytettävän kaluston ohjaamoon. Ohjaamossa työskentelevän terveys on suoraan riippuvainen puhtaan hengitysilman tarjonnasta.

BMAir on johtava suodatinjärjestelmien valmistaja.
Suodatusjärjestelmän ansiosta kuljettajalla on ohjaamossa puhdas hengitysilma, joka vaikuttaa suoraan hänen terveyteensä. Saastunut ja pölyinen ilma voivat aiheuttaa henkilölle merkittäviä terveyshaittoja!

Kuinka suodatinjärjestelmä toimii?

Suodatinjärjestelmä muodostuu erilaisista suodattimista ja järjestelmä puhdistaa koko hytin hengitysilman.

Suodattimet valitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, sillä erilaisista myrkyllisistä hiukkasista ja kaasuista riippuen käytetään aina erilaisia suodatinpaketteja.

Puhumattakaan pölyn tuomista haitoista koneelle itselleen,
esimerkiksi kivipöly aiheuttaa koneen elektroniikka- ja ilmantuottojärjestelmiin mahdollisesti peruuttamattomia vaurioita, joiden korjauskustannukset voivat nousta korkeiksi.

BMAir
KJ komposti

Kompostointi

Kompostointijätettä käsiteltäessä ilmaan vapautuu mm. ammoniakkia, joka on erittäin vaarallista mm. keskushermostolle sekä keuhkoille aiheuttaen mahdollisia pysyviä vaurioita terveyteen.

KJ Soil remediation KJ

Maanparannustyöt

Saastuneessa maaperässä on aina hyvin erilaisia kemiallisten aineiden yhdistelmiä, jotka aiheuttavat jo pieninä määrinä ihmiselle erilaisia terveysongelmia, kuten päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia ja kroonista väsymystä.

KJ Demolition

Purkutyömaat

Purkutyöistä muodostuva pöly voi muodostua vaarattomista, haitallisista tai myrkyllisistä hiukkasista. Haitallista pölyä esiintyy yleensä suurina määrinä ja se voi ärsyttää hengitysteitä ja silmiä. Lisäksi haitallinen pöly voi aiheuttaa itse työkoneelle mittavia korjauskustannuksia, sillä pöly kerääntyy helposti koneen ilmastointijärjestelmään sekä elektronisiin osiin.

KJ Recycling

Kierrätys ja jätteenkäsittely

Erityisesti jätteidenkäsittelylaitoksissa on ilmassa runsaasti bakteereita, viruksia ja hometta. Näille aineille altistuminen voi aiheuttaa pysyviä terveydellisiä haittoja, jotka voivat johtaa jopa työkyvyttömyyteen.

KJ mining

Kaivostoiminta

Kaivoksilla vapautuu ilmaan mm. hyvin hienoa kvartsipölyä, jota ei voi ihmissilmin nähdä. Tämä pöly tunkeutuu syvälle keuhkoihin ja voi aiheuttaa pysyvän keuhkosairauden.

KJ Bulk

Teollisuus ja satamat

Vaarallisten aineiden lastauksen ja purun yhteydessä hengitysilmaan leviää erilaisia vaarallisia aineita. Vaikka altistusaika on suhteellisen lyhyt, ilmaan vapautuu kuitenkin merkittävä määrä terveydelle haitallisia yhdisteitä.

Ota yhteyttä – Kartoitetaan yhdessä, mikä BMAirin järjestelmä on juuri teidän tarpeisiinne oikea ratkaisu!

  • hoge res-1175
  • 20190222_154649
  • IMG_8686
  • hoge res-3522

Kiinnostuitko tai heräsikö kysymys? Ota meihin yhteyttä!